به گزارش خبرنگارخبرگزاری «حوزه»در کاشان، آیت الله میرسید محمد یثربی، شب گذشته در ضیافت افطاری به مناسبت گرامی داشت سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و قیام پانزده خرداد، درحسینیه بیت آیت الله یثربی، در جمع روحانیون، اساتید و طلاب، گفت : ماه مبارک رمضان ماه جهاد انسان های با تقوا و پرهیزکار می باشد.
وی، به نقش بسیار مهم علما، روحانیون و طلاب در جامعه اشاره کرد و ابراز داشت: اگر رفتار روحانیون در میان مردم به گونه ای باشد که با حرف هایی که می زنند هماهنگی و سازگاری نداشته باشد، مطمئنا این گفته ها و سخنان تاثیری در رفتار مردم نخواهد داشت و به همان اندازه که منزلت، اعتماد و مقبولیت وعاظ، سخنرانان مذهبی و طلاب دربین مردم ضعیف شود، اثرگذاری کلام و نصیحت آنان نیز در بین مردم کاهش و تنزل پیدا خواهد کرد.
استاد حوزه علمیه قم، گفتن واقعیت به مردم خصوصا در ماه مبارک رمضان را اولین شرط تاثیرگذاری سخنان روحانیون دانست و افزود: روحانیون و وعاظ ضمن بیان فیوضات ماه مبارک رمضان باید در گفتار و رفتار خود با مردم صادق باشند .
آیت الله یثربی با اشاره به این که عده ای می خواهند بین روحانیت و مردم فاصله ایجاد کنند، اظهار کرد: تحت هیچ عنوانی روحانیت اصیل شیعه اجازه نخواهند داد که این دست های پنهان خارجی بین آنان و مردم فاصله ای بیاندازند.
وی، جناح بندی های سیاسی و حزبی را از مهمترین خطرات پیش روی روحانیت دانست و گفت: هر چند گرایش های فکری متفاوت در بین روحانیت وجود دارد، ولی با توجه به اینکه استقلال مهمترین عامل بقای روحانیت و حوزه های علمیه شیعه تاکنون بوده است، باید این استقلال همچنان درحوزه ها حفظ گردد و از ورود به بازی های حزبی و سیباسی پرهیز گردد.
استاد حوزه علمیه قم، تصریح کرد: عالم، روحانی و امام جماعت مسجدی که برای همه مامونیش پدر معنوی است، نباید با جناح بندی های سیاسی بین مردم فاصله ایجاد کند.
آیت الله یثربی، با تاکید بر ایجاد وحدت و همدلی در جامعه اسلامی، گفت: روحانیون و طلاب در ماه مبارک رمضان باید مردم مومن را به صلح، صفا، دوستی، درست اندیشیدن، درست عمل کردن، وحدت و همدلی دعوت کنند.
وی، با انتقاد از اینکه تا کی باید عوارض بدزبانی دامن گیر جامعه اسلامی ایران باشد، افزود: وظیفه فعلی روحانیت دعوت مردم به اخلاق مداری، دروغ نگفتن، تهمت نزدن به برادر مسلمان و آگاه سازی آنان از خطرات دشمنان است.
استاد حوزه علمیه قم، جامعه را در التهاب و بحران قراردادن به صلاح نظام ندانست و ابراز داشت: راهبرد سعادت جامعه اسلامی در ایجاد آرامش، امنیت، اندیشه، تعقل و فکر است و امیدواریم همان طور که فضلا، روحانیون و طلاب تاکنون با الهام گیری از سیره پیامبراکرم (ص ) و ائمه اطهار(ع) مسیر درست را برای سعادت جامعه اسلامی در پیش گرفته اند، نسبت به تدوام این مسیر از هیچ گونه تلاشی دریغ نکنند.
انتهای پیام